Descoperă Berea Stejar:

Berea oficială Strong Menfest

Cei mai puternici bărbaţi din România s-au confruntat Menfest într-un concurs cu probe precum: mersul fermierului, trasul camionului, ridicatul buşteanului şi a bilelor lui Atlas.

Concurenţii, cu o medie de înălţime de 1,92 şi de greutate de 135 kg, şi-au testat calităţile fizice deosebite în ceea ce priveşte forţa fizică şi psihică. cantaresc de la 120 la 160 kg si trebuie ridicate pe platforme de la 170 cm la 130 cm, inaltimea fiind invers proportionala cu greutatea.

Greii lumii la skandenberg, Ion Oncescu şi Valahu’ Radu Georgescu au fost vedetele festivalului MenFest. Rivalitatea dintre cei doi s-a manifestat şi cu acestă ocazie într-o competiţie extrem de dificilă: tractarea unui camion de nu mai putin de 7,5 tone.

Amândoi concurentii au iesit pe locul I, după ce au reusit să tracteze vehiculul pâna la linia de sosire în aproximativ 26 de secunde.

„Sunt cu 30 kg mai masiv decât Oncescu, dar are o forta extraordinara. Suntem chit. Acum ne vom bate într-un concurs de mâncat mititei”, a spus Valahul la finele concursului.

Lasă un răspuns

Connect with Facebook