Stejar Rugby Club:

Misiunea Stejar Rugby Club

Jucătorii de rugby fac lucruri extraordinare cu o naturaleţe de neînţeles. În timpul jocului sunt supusi unor presiuni fizice şi psihice imense. Un bărbat obişnuit nu ar rezista mai mult de câteva minute acolo.

În spatele acestor performanţe stau ani de pregatire, mii de ore de antrenament. Cei care sunt crescuţi în şcoala rugby-ului învaţă însa mai mult decât să lupte pe teren. Rugbyştii preţuiesc fair-play-ul şi ii dispreţuiesc pe trişori. Îşi privesc tot timpul adversarul în ochi şi îl aplaudă la final, indiferent de rezultat. Primesc orice provocare bărbateşte, pe teren şi în viaţă.

Nu oricine poate să fie jucător de rugby, dar este în puterea oricui să se comporte ca unul. Orice bărbat trebuie să fie demn, să fie curajos, să îşi respecte cuvântul şi principiile.

Stejar Rugby Club este ambasadorul şi promotorul acestui spirit. Atrăgând oamenii lângă şi în jurul rugby-ului le reamintim ce trebuie să însemne expresia “bărbat de esenţă tare”.

Stejar Rugby Club – Valorile noastre

Membrii Stejar Rugby Club cred în onoare, demnitate, spirit de echipă, tarie de caracter, camaraderie, fair-play şi curaj.

Revino pe site pentru a afla mai multe despre acţiunile SRC.

6 răspunsuri la Misiunea Stejar Rugby Club

 1. Razvan Ionescu spune:

  Hai ROMANIA !

 2. naz ella spune:

  NU ORICINE POATE JUCA RUGBY!ESTE CU ADEVARAT UN SPORT BARBATESC!

 3. Gabriel spune:

  Ne vom califica fara provleme la CM 20011.
  Hai Romania!!!!!!!!!!
  Un mic sfat.
  Si cu rugby se fate face bani nu numai cu fotbal.Toata cheia succesului e mediatizarea sportului!

 4. Mircea spune:

  Asteptam echipa Romaniei sa vina aici in NZ,mult succes si bafta la calificare.HAI ROMANIA.

 5. Alex spune:

  Hai ROMANIA .. si eu practic rugbyul .. de 2 ani sunt junior .. si sper sa ajuns cat mai sus anul acesta am fost foarte aproape dar puate la anu .. cine stie .. HAI ROMANIA

 6. un capsunar spune:

  abia astept sa revin in tara si sa beau un stejar strong, care cred ca mi se va potrivi. Am sa incerc sa merg in NZ, sa asist macar la un meci – vizez in primul rand meciul cu Georgia. Mi-ar place ca echipa sa adopte un cantec pentru deschiderea meciurilor, care sa ne reprezinte pe toti romanii, de pretutindeni

Lasă un răspuns

Connect with Facebook