Sponsor al rugby-ului românesc:

Sorin Socol: „Sper să reacţionăm pozitiv după această înfrângere”

„Nu căldura ne-a făcut să pierdem acest meci, însă nu intru în detalii, ci aşteptăm analiza video, să vedem greşelile făcute. Meciul nu l-am pierdut la ultima fază, ci prin minutul 30-40, când nu am reuşit să ne impunem jocul. Sper să reacţionăm pozitiv după această înfrângere. Ne aşteptam ca Namibia să fie mai slabă, însă sper ca această înfrângere să ne aducă cu picioarele pe pământ„, a spus Socol la finalul partidei pierdute cu scorul de 17-21.

Socol a mai menţionat că, din păcate, România nu va câştigat acest trofeu prea curând. „Nu avem forţa Scoţiei sau Argentinei, ne trebuie foarte mult timp să revenim acolo unde am fost odată”, a mai spus căpitanul echipei României.

La rândul său, antrenorul naţionalei României, Romeo Gontineac, a declarat că jucătorii săi nu au ştiut să profite de jocul bun din prima parte şi a acuzat unele decizii ale arbitrajului.

Rezultatul de astăzi a fost diferenţa între o echipă calificată direct la Mondiale şi una care încă joacă în calificări. Nu am ştiut să ne gestionăm timpii tari, să forţăm pe mol, iar arbitrul nu a fluierat acelaşi lucru şi pentru noi, şi pentru ei. Oricum obiectivul nostru este să formăm o echipă pentru luna iulie, atunci când vom juca în compania Tunisiei. Sunt foarte multe detalii de pus la punct, iar acest turneu ne va arăta la ce nivel suntem”, a spus Gontineac, citat de MEDIAFAX.

Articol preluat de pe prosport.ro.

Lasă un răspuns

Connect with Facebook