Sponsor al rugby-ului românesc:

Rugby Tweet Team sau pasiunea pentru balonul oval

În fiecare marţi, de la ora 18:00, pe stadionul de rugby Arcul de Triumf se adună un grup de oameni, echipaţi, entuziaşti, pregătiţi de joc.

Prima oară a fost curiozitatea. Au fost la meciuri, au vazut, au analizat cum se joacă. Dacă ar avea posibilitatea să joace sigur nu ar refuza. Nici măcar fetele nu s-ar lăsa mai prejos. Măcar de dragul distracţie. Şi când li s-a oferit ocazia au venit în numar mare.

În cadrul Stejar Rugby Club, ne-am propus să formăm o nouă echipa de rugby. În echipă poate intra oricine îşi doreşte şi poate face faţă antrenamentelor atent supravegheate de Lucian Lorin. La prima atingere a balonului oval este însă imposibil să renunţi. Dacă la începutul antrenamentului nu îţi cunoşti coechipierii, până la sfârşit aceştia îţi devin prieteni, oameni pe care îi susţii în timpul meciului şi care sunt mereu în spatele tău aşteptând balonul. Dacă atunci când priveai alte meciuri ţi se părea dificilă prinderea şi pasarea balonului, acum realizezi că este o mişcare naturală, care vine de la sine. E mai mult decât un sport bazat pe forţă fizica, e un sport bazat pe tehnică şi disciplină, un sport în care, la final, tot ceea ce contează este echipa, o echipă bine organizată şi unită.

Şi uite aşa, antrenament după antrenament, s-au transformat dintr-un grup de oameni pe un stadion intr-o adevărată echipă.

Şi ca orice echipă care se respectă trebuie să arate talentul lor şi altora aşa că la ultimul antrenament i-au invitat la un joc amical pe cei de la Dracula Old Boys. Concluzia a fost că domnul antrenor face o treabă tare bună şi că orele de antrenament au dat roade, drept dovadă victoria a fost de partea Rugby Tweet Team. Felicitari şi la cât mai multe victorii!

2 răspunsuri la Rugby Tweet Team sau pasiunea pentru balonul oval

  1. Vlad spune:

    La aceste antrenamente vin orice persoane interesate de rugby sau doar cei din SRC? in fiecare marti?

  2. Stejar spune:

    La aceste antrenamente participa deocamdata numai membrii SRC, dar stai pe aproape! 😉 In curand vom face o noua sesiune de recrutare si noii membri vor participa la o serie de antrenamente similare.

Lasă un răspuns

Connect with Facebook