Sponsor al rugby-ului românesc:

Cupa Triumf- 7 august 2010

Sâmbătă am participat la a doua ediţie a Cupei Triumf, un eveniment de esenţă tare organizat de echipa cu acelaşi nume condusă de către Lucian Lorin.

Cupa Triumf a fost organizată pentru prima dată anul trecut, în semn de apreciere faţă de doi prieteni buni de-ai găştii Triumf, Claudiu şi Dragoş, care decedaseră cu un an în urmă într-un accident de maşină. Chinezu a asistat la prima ediţie a acestui eveniment de esenţă tare (atât prin motivaţia care stă în spatele existenţei sale cât şi prin natura participanţilor) şi a făcut fotografiile care spun povestea acestei întâlniri.

Anul acesta, am mers şi noi pe stadionul Arcul de Triumf pentru a susţine acest proiect şi pe cele patru echipe de rugbişti care au intrat în competiţie: Steaua- amatori, Triumf, Dracula Old-Boys şi Pompierii (ordinea în care le-am enumerat nu este deloc întâmplătoare, ci reflectă întru tocmai clasamentul final).

Dincolo însă de datele de pe tabela de marcaj, cel mai important lucru pe care l-am reţinut la finalul acelei zile este faptul că legăturile create pe terenul de rugby nu se desfac atât de uşor, nici măcar în cazul în care unul dintre coechipieri nu mai e.

Chapeau bas, Triumf, pentru iniţiativa de a organiza această competiţie şi repect tuturor celor care au venit sâmbătă pe stadion!

P.S. Am postat mai multe fotografii de la competiţia de sâmbătă pe contul de Facebook „De Esenţă Tare”.

Lasă un răspuns

Connect with Facebook