O bere de esenţă tare nu poate decât să creadă în valori şi principii puternice.

”În ultimii patru ani am sprijinit rugby-ul, singurul sport care defineşte un teritoriu masculin în care forţa şi fairplay-ul sunt literă de lege. A sosit timpul ca Stejar să facă un pas înainte şi să contribuie la formarea  şi consolidarea unei comunităţi de bărbaţi cu aceleaşi valori şi, împreună, să promovăm acest sport şi principiile sale de bază. Stejar Rugby Club se doreşte a fi o comunitate în cadrul căreia fiecare bărbat respectă aceste valori şi trăieşte ghidat de ele. Nu oricine poate să fie jucător de rugby, dar este în puterea oricui să se comporte ca unul, respectiv să fie demn, curajos, să îşi respecte cuvântul şi principiile”, a adăugat Grant McKenzie, Vice-Preşedinte Marketing URSUS Breweries.

„Rugby-ul este într-adevăr un sport care formează personalităţi puternice, combinând forţa fizică şi tăria de caracter. Ne bucură faptul că Stejar se implică în promovarea acestui sport şi că a avut iniţiativa de a lansa Stejar Rugby Club, un cadru organizat în care se vor întâlni oameni care au practicat sau practică rugby-ul şi cei care împărtăşesc valorile jocului. Ne dorim să organizăm şi cursuri de iniţiere, promovând rugby-ul şi în rândul celor mai tineri” declară Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

2 răspunsuri la Credem în tărie de caracter

  1. Aceasta bere chiar reprezinta cu numele barbatii puternici si responsabili Berea este bautura mea preferata dar inca nu am baut Stejart De acum incolo sigur am sa incerc aceasta bere

  2. radu spune:

    Sa fiti tari ca stejarul stramosesc, puternici ca voinicii din poveste si viteji ca dacii.Respect pentru doua branduri nationale : „Stejar-strong beer” si ” Stejarii Romaniei” rugbystii nationalei.

Lasă un răspuns

Connect with Facebook