Sponsor al rugby-ului românesc:

Casa noastră de esenţă tare – “La Scînteia”, primul pub bucureştean dedicat rugby-ului

Ce au în comun jucătorii din echipa naţională, antrenorii, foştii jucători, veteranii şi suporterii rugby-ului? În afară de pasiunea pentru sportul cu balonul oval, de acum au şi o nouă casă. Atunci când nu sunt pe stadion, îi puteţi găsi în pub-ul La Scînteia, pe bulevardul Ferdinand, numărul 73. Acolo am deschis miercuri primul pub din Bucureşti dedicat 100% rugby-ului, unde se pot uita la meciurile echipelor favorite şi pot schimba impresii sau tehnici de joc.

Printre invitaţii de la evenimentul de lansare s-au numărat şi nume grele din rugby-ul românesc şi internaţional, precum Steve McDowall – antrenorul echipei naţionale şi fost pilier al celor de la All Blacks, Florin Vlaicu – fundaşul echipei naţionale şi Dănuţ Dumbravă – mijlocaşul care nu ratează nicio transformare. Alături de ei au fost şi alţi colegi de la echipa Steaua, precum Robert Cătălin Dascălu şi Viorel Lucaci, dar şi adversarii de la Dinamo – Valentin Ivan şi Valentin Popârlan.

Federaţia Română de Rugby a fost reprezentată de preşedintele Alin Petrache, care a ţinut  discursul de deschidere alături de Steve McDowall şi de Victor Almăşelu, reprezentantul Ursus Breweries. Seara a continuat cu bere de esenţă tare şi cu depănat de amintiri într-o atmosferă 100% rugby-istică.

Pentru că la deschidere am promis că vom organiza aici cât mai multe întâlniri între suporteri şi jucători, sâmbătă am ales să vedem meciul Australiei cu Noua Zeelandă într-o companie mai specială. Steve McDowall a băut o bere alături de suporteri şi am comentat împreună tehnicile de joc.

De acum ştiţi unde să ne găsiţi atunci când vreţi să petreceţi o zi de esenţă tare. Notaţi, vă rog: bulevardul Ferdinand, numărul 73, pub-ul „La Scînteia”.

Lasă un răspuns

Connect with Facebook