Astăzi este ziua de naştere a lui Florin Vlaicu, fundaşul român care ne-a făcut să ne ridicăm de multe ori de pe scaune sau din fotolii şi să aplaudăm frenetic după fiecare punct nou obţinut în favoarea Stejarilor.

Tocmai din acest motiv vă invit să ne ridicăm din nou, de data aceasta simbolic, să-i spunem „La mulţi ani!” şi la cât mai multe victorii obţinute împreună cu ceilalţi bărbaţi de esenţă tare de la naţionala de rugby.

M-am întâlnit cu Florin Vlaicu zilele trecute, pentru a-i da ceea ce i se cuvine – cardul gold Stejar Rugby Club- şi, cu ocazia asta, am stat puţin de vorbă despre calificarea la Campionatul Mondial, despre această comunitate şi profilul oamenilor care fac parte din ea. Aşa am ajuns să aflu că, din punctul lui de vedere, un bărbat de esenţă tare ar trebui să aibă trei caracteristici esenţiale: să fie puternic, inteligent şiun bun coechipier şi că, privind lucrurile din această perspectivă, fundaşul român consideră că Ilie Năstase, Alex Manta- colegul lui de naţionala de rugby şi Jay Leno merită din plin apelativul „de esenţă tare”.

Voi ce bărbaţi de esenţă tare ştiti (în afară de Florin Vlaicu, bineînţeles 😉 )?


Sursa foto: www.frr.ro

Lasă un răspuns

Connect with Facebook